För vårdnadshavare

Här har vi samlat information för dig som vårdnadshavare

Vuxen medföljande som är inte är medlem i IOGT-NTO-rörelsen

För dig som medföljande vuxen som inte är medlem i IOGT-NTO-rörelsen. Då kommer du få andra arbetsuppgifter under lägret.
Du anmäler dig i samma länk som ledare. Uppger att du inte är medlem samt till vilken deltagare du följer med. 
Vill och kan du bli medlem i IOGT-NTO? (kostar 150 kr/år)
Då kan du göra det här: www.iogt.se/blimedlem 
Du som medföljande vuxen betalar endast för matkostnaden under lägret, och det är 500 kronor.

Medföljande knattar

Har du barn som är under 9 år som ska följa med på lägret? 
Under lägret så kommer det finnas en knatte-grupp, alltså en grupp för de som inte riktigt har åldern för att delta fullt ut på det vanliga lägret. Knatte-gruppen kommer göra andra roliga aktiviteter under veckan. Är man under 9 år anmäler man sig fortfarande i deltagaranmälan men skriv tydligt i övrigt-fältet att man är under 9 år.

Ekonomiskt tufft?

Tältläger kan vara dyrt. Lägret kostar en del i drift och utrustningen kan kosta en del också speciellt om man behöver köpa nya. Vi i ledarlaget har några extratält, sovsäckar och liggunderlag etc. ifall man behöver låna.
Vi samverkar med Fritidsbanken och där kan du låna utrustning som behövs för ett läger helt gratis. Fråga även vänner, släkt och grannar om ni kan låna ihop sakerna.

Alla barn har rätt till roliga sommarminnen! Är det så att man har svårt att få ihop deltagaravgiften, skriv till Vanernas.lagret@junis.se, så ser vi om vi kan lösa utrustning eller delvis subventionerad deltagaravgift

.

Familjerabatt

För de första två deltagarna från samma adress är kostnaden 990 kr.
Om ni är fler än två från samma boende adress rabatteras deltagaravgiften till 250 kr per som anmäler sig därefter.

GDPR

När du anmäler en deltagare godtycker till att den blir medlem i antingen Junis Älvsborg eller Junis Göteborg & Bohuslän beroende var deltagaren bor. Dina kontakt-uppgifter sparas också för potentiella utskick om andra evenemang som kan vara intressanta för deltagaren. Kontaktuppgifterna sparas i upp till 2 år framåt. 

Har du vid anmälan godtyckt till att deltagaren är med på bild kommer potentiella bilder användas för att marknadsföra Vänernäslägret och eventuellt finnas med i verksamhetsberättelsen. 

Här kan du läsa mer om vår nationella integritetspolicy